Preview Mode Links will not work in preview mode

SJ BizTalks

Dec 19, 2018

I veckans avsnitt av SJ BizTalks möter vi kemisten och miljardmakaren Saeid Esmaeilzadeh! Det blir ett samtal om Saeids syn på den lyckosamma slumpen, vad han själv kallar ”den kreativa dansen” och en diskussion kring att tjäna pengar på välgörenhet.

 

Vi lyssnar också till Capitol Music Group Sveriges f.d....


Dec 5, 2018

Denna vecka blir det ett specialavsnitt ingen mindre än Anette Nordvall! Förutom att vara en av Sveriges mäktigaste affärsänglar har Anette en stor passion för miljö och klimatfrågor. Annette berättar vad hon tycker är avgörande hos de företag hon investerar i och hur hon ser  konflikten mellan...


Nov 21, 2018

Hälsoentreprenören och Blueberry Lifestyle grundaren Ulrika Holm gästar veckans avsnitt! Hon berättar hur det är att vara entreprenör inom hälsobranschen och som kvinna. Vi får höra vad hon önskar att hon visste i början av sin karriär och varför det är viktigt att få utlopp för sin kreativitet som...


Nov 7, 2018

Möt programchefen bakom Sommar och Vinter i P1 - Bibi Rödöö! Hör henne berätta om att kasta sig in i nya utmaningar, vilken programvärd som gjort störst ramaskri under åren och hur programmen förenat Sverige.

Vi får också lyssna till 28-åriga Charlotte Dunhoff, grundaren till Profile Agency som...


Oct 23, 2018

Den här veckan möter vi författaren och journalisten Henrik Ennart. Henrik berättar om våran livslängd som ständigt ökar, om hur folk lever i de blå zonerna och att hjärnan faktiskt förändras när vi blir äldre.

 

Vi får också träffa Christina Henriksson, ännu en av SJ's flitiga affärsresenärer!